iasiadopta

Lita – cățel găsit cu piciorul prins într-un laț de sârmă

De curând, pe grupuri a fost semnalat cazul unui cățel (în Holboca) ce avea un picior prins într-un laț de sârmă. Pentru a putea fi salvat, Adapostul municipal Iași a pus la dispoziția voluntarilor (Simona Mantescu și Gherman Mădălina) cușca capcană (achiziționată de Cabinetul veterinar IZAVET – Dr. Livioara  Rotariu exact pentru astfel de cazuri).

Cățelul a ajuns în cabinet la Adăpostul municipal Iași, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Urmează o perioadă de tratament și recuperare, apoi sperăm să îi găsim un cămin, pentru a nu mai trece niciodată prin astfel de traume.

Lita - cățel găsit cu piciorul prins într-un laț de sârmă Lita - cățel găsit cu piciorul prins într-un laț de sârmă Lita - cățel găsit cu piciorul prins într-un laț de sârmă Lita - cățel găsit cu piciorul prins într-un laț de sârmă Lita - cățel găsit cu piciorul prins într-un laț de sârmă Lita - cățel găsit cu piciorul prins într-un laț de sârmă Lita - cățel găsit cu piciorul prins într-un laț de sârmă Lita - cățel găsit cu piciorul prins într-un laț de sârmă

Print Friendly, PDF & Email

Adaugă un comentariu