iasiadopta

Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte!

În urmă cu 5 luni, pe 5 mai 2017, doamna doctor Livioara Rotariu de la Cabinet Veterinar IzaVet a preluat din Adapost Municipal Caini-Iasi  o cățelușă cu cei trei pui ai ei. Mama – Cinderella, iar puii – două fete și un băiat, Maya, Lola și Hector.

Mama a fost sterilizată și vaccinată și s-a reîntors în adăpost. Hector a fost adoptat în iunie. Lola și Maya sunt încă la cabinetul IzaVet, au trecut prin deparazitări, vaccinări și sterilizare. Acum au 5 luni. Au crescut simțind din plin gustul răsfățului și al dragostei. Au personalități diferite, Maya e mai timidă.

Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte!

Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte! Maya și Lola așteaptă familii iubitoare care să le adopte!

 

Print Friendly, PDF & Email

Adaugă un comentariu