iasiadopta

Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași

Tehnic, operația de sterilizare („marca IZAVET”) se realizează prin îndepărtarea atât a ovarelor cât și a coarnelor uterine la femele și orhidectomie la masculi. Inciziile practicate în cazul femelelor sunt minim invazive, mărimea lor rareori depășind 1-2 cm (doar când uterul este gestant incizia este mai mare).

Echipa actuală – Cabinet Veterinar IzaVet – din incinta Adăpostului municipal Iași: dr. Livioara Rotariu, dr. Olimpia Jalba și asistent vet. studentă an. VI – Andra Chiscan. Nu le putem uita nici pe domnișoarele doctorande: dr. Mihaela Anca Dascălu și dr. Ioana Sfartz care, până nu demult, au făcut parte din echipă.

Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași Operațiile de sterilizare în Adăpostul municipal Iași 

 
Print Friendly, PDF & Email

Adaugă un comentariu