iasiadopta

VIDEO din cabinetul Izavet din adăpost, 1 noiembrie 2017

Aceasta înregistrare video este extrasă de pe camera de supraveghere a cabinetului IZAVET din sala de operații din incinta Adăpostului municipal Iași (27.10.2017, în intervalul orar 12:28-12:32).

Subiectul în acest caz este o cățelușă ajunsă în adăpost în data de 26.10.2017 pe la orele amiezii, în urma unei reclamații din zona OMV Păcurari. Echipajul a cazat-o în clinică – la preoperator, acolo unde este este primit orice câine venit de la stradă fără semne de identificare (cip sau crotalie) în vederea sterilizării imediate.

A doua zi, cățelușa a fost adusă în sala pentru sterilizare. Dat fiind că era grăsuță, s-a presupus inițial că ar putea fi gestantă. În timp ce era tunsă pe burtică, doamna doctor Andra Chișcan de la cabinetul Izavet din adăpost a observat o urmă de cicatrice. A fost examinată și de doamna doctor Olimpia Jalbă.

Între timp, a venit la adăpost pentru a adopta această cățelușă un domn, angajat al OMV Păcurari, persoană ce se atașase de cățelușă. El a confirmat că animalul avusese cânva cercel la ureche. 

Cățelușa a fost microcipată, înregistrată în RECS și luata de acel domn ce apare în filmare, lucrător la OMV Păcurari.

Print Friendly, PDF & Email

Adaugă un comentariu