iasiadopta

De ce sunt importanți antioxidanții

Amenințarea radicalilor liberi

Celulele sunt aflate în mod continuu sub atacul compușilor denumiți “radicali liberi”. Generate ca un “produs secundar” al metabolismului organismului sau ca un rezultat al factorilor externi precum poluarea, radicalii liberi pot să omoare celulele afectându-le membrana, enzimele și ADN-ul din interior. Radicalii liberi înseamnă un risc în special pentru celulele sistemului nervos și imunitar și se consideră că pot contribui la progresul multor afecțiuni și pot cauza îmbătrânirea prematură.

Cum ajută antioxidanții

Antioxidanții ajută la prevenirea degradării celulare cauzată de radicalii liberi. În timp ce nivelul normal de antioxidanți ai organismului oferă parțial protecție, adaosul de antioxidanți din dieta oferă un “scut activ” care susține sistemul natural de apărare al organismului.

Antioxidanți dovediți clinic

Produsele Hill’s Science Plan conțin o combinație unică de antioxidanți precum vitaminele E și C, beta-caroten și seleniu, iar această formulă antioxidantă a fost dovedită clinic pentru: ajută animalul de companie să își mențină sănătatea, reduce riscul de afecțiuni și întărește sistemul imunitar.

Protejarea cățelușilor și pisicuțelor

Deoarece cățelușii și pisicuțele sunt în special sensibili la acțiunea radicalilor liberi, produsele Hill’s Science Plan Healthy Development conțin antioxidanți clinic dovediți pentru a ajuta la construirea unui sistem imunitar puter nic încă de la început.

Print Friendly, PDF & Email

Adaugă un comentariu