iasiadopta

SC FOCUS EVENT SRL – campanie de informare

ADRESA

SC FOCUS EVENT SRL realizează o campanie online de informare si constientizare a proiectului

„Îmbunătățirea capacității de planificare prin actualizarea documentelor strategice şi creșterea calității serviciilor furnizate de Municipiul Iași”, COD SMIS 136247 implementat de Primaria Municipiului Iaşi.

Platforma online constituită în acest scop este https://vision4iasi.ro/ , iar campania de promovare cuprinde realizarea şi difuzarea de conţinut în social media, conceptie şi realizare spoturi video, realizare şi afisare bannere web s.a.

Două dintre obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Îmbunătățirea corelării intre masurile și planurile de acțiune din principalele documente de politici publice și activitățile de planificare bugetară și alocare a resurselor de către autoritatea publica locala Municipiul Iași prin actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbana a Municipiului Iași și a Planului de Mobilitate Urbana Durabila pentru Polul de Creștere Iași pentru perioada post
  2. Implementarea unor măsuri de simplificare în corespondență cu Planul Integrat pentru simplificarea procedurilor administrative din perspectiva back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru, digitalizarea arhivelor).
Print Friendly, PDF & Email

Adaugă un comentariu