iasiadopta

Sfaturi pentru păstrarea hranei pentru animale

Locul în care depozitaţi hrana pentru pisici şi hrana pentru câini poate face o mare diferenţă în calitate şi prospeţime odată ce pachetul este deschis. Iată câteva întrebări frecvente şi recomandări pentru o depozitare optimă pentru toate produsele de tip hrană uscată şi conserve Hill pentru pisici şi câini.

Cum să păstrez hrana uscată a pisicii sau a câinelui?
Pungile de Science Plan™ și Prescription Diet™ pentru pisici sau câini pot fi depozitate într-un mediu rece şi uscat sub 38°C? Acest lucru este pentru a preveni distrugerea vitaminelor şi oxidarea grăsimilor care duc la alterarea hranei. Hrana pentru animalele de companie îşi va păstra cel mai bun gust dacă este depozitată în sacul original, care oferă o barieră de grăsime. Depozitarea la temperaturi mai mari de 48°C pentru mai mult de 48 de ore poate accelera degradarea sau distrugerea normală a vitaminelor.

Pot să depozitez hrana din conservă pentru pisică sau câine?
Depozitarea hranei pentru pisici sau câini într-un mediu necontrolat – cum ar fi un garaj sau în aer liber – nu este recomandată.

 • Pentru hrana uscată
  • Depozitaţi hrana într-un spaţiu răcoros şi uscat. Cel mai bine este să nu depozitaţi punga pe podea pentru a reduce potenţialul de infestare.
 • Pentru hrana în conservă
  • Înainte de deschidere, depozitaţi conservele într-un loc unde temperatura este între 10-38°C. Nu îngheţaţi hrana la conservă deoarece poate textura şi gustul alimentelor se pot schimba.

Ar trebui să folosesc un recipient de depozitare din plastic pentru hrana de pisică sau câine?
Mulţi proprietari de pisici şi câini preferă să transfere mâncarea uscată a pisicilor sau a câinelui din sac într-un alt recipient. Studiile realizate de inginerii de ambalare Hill’s® au arătat că depozitarea într-o varietate de recipiente din plastic (cutii de gunoi, cutii cu fermoar, pungi de gunoi sau pentru bucătărie, recipiente din cauciuc / plastic, bidoane din plastic etc.) pot conferi un miros şi un gust hranei uscate, care afectează negativ gustul. Pungile cu fermoar, pungile de gunoi sau cele similare nu vor împiedica, de asemenea, acumularea de grăsimi pe exteriorul pungii. Depozitarea în recipiente metalice curate (cutii mici de metal, cutii de gunoi metalice etc.) este acceptabilă. Dacă preferaţi să utilizaţi un recipient de depozitare, păstraţi alimentele în punga originală în container pentru a crea o locaţie ideală pentru depozitare.

Cum păstrez conservele deschise cu hrană pentru pisici sau câini?
Conservele deschise de Science Plan™ sau Prescription Diet™ pentru pisici sau câini pot fi păstrate în frigider pentru a reţine umezeala, pentru a minimiza expunerea la aer şi pentru a reduce transferul mirosurilor în alte produse alimentare. Cel mai bun mod de a păstra conservele deschise este de a folosi un capac din plastic, care se potriveşte cu recipientul, pentru a preveni pierderea de umiditate şi transferul de mirosuri. Dacă nu este disponibil un capac din plastic, folia din plastic oferă, de asemenea, o bună barieră pentru umiditate, aer şi miros. Pungile cu fermoar asigură bariere bune pentru umiditate, dar nu asigură bariere bune pentru oxigen şi miros.

Uneori, animalul meu nu mănâncă totul. Cât timp este bună mâncarea uscată a pisicii sau a câinelui, odată ce se află în castron? Cât timp sunt conservele bune odată deschise?

 • Pentru hrana uscată pentru pisici şi câini
  • Hrana uscată poate fi lăsată în vasul pisicilor sau al câinelui pe o perioadă nelimitată dacă castronul este păstrat într-o zonă rece, uscată, ferită de lumina directă a soarelui şi care nu este supusă contaminării cu insecte şi viermi. Cu toate acestea, vă recomandăm ca acel castron pentru pisică sau câine să fie spălat şi umplut proaspăt în fiecare zi.
 • Pentru hrana în conservă pentru pisici şi câini
  • Vasul animalului dvs. de companie ar trebui să fie golit de alimente umede sau conservate, care nu sunt consumate de pisica sau câinele dvs. în decurs de 4 ore, dacă temperatura ambiantă este mai mare de 10°C. Conservele deschise trebuie depozitate în frigider, la temperaturi cuprinse între 4.5 -7°C, timp de maximum 5-7 zile. Orice hrană pentru pisici sau câini care rămâne după acel interval de timp ar trebui aruncată.

Cum pot să îmi dau seama dacă o conservă sau o pungă de hrană este încă bună?
Pentru hrana uscată pentru pisici şi câini

 • Data de expirare de pe pungile noastre din plastic se află pe ambalaj în partea stângă, în apropierea numărului SKU de 4 sau 5 cifre, către partea inferioară a pungii. Data de expirare pentru pungile noastre medii şi mari va fi amplasat pe partea superioară a pungii, în general pe partea frontală. Exemplul de mai jos arată că hrana din acest sac de hrană pentru animale de companie expiră în aprilie 2010. După 1 aprilie 2010, sacul nedeschis de hrană pentru animale de companie ar trebui să fie aruncat.

Pentru hrana în conservă pentru pisici şi câini

 • Vă rugăm să ţineţi cont de cea mai bună dată inscripţionată pe partea inferioară a tuturor produselor din conserve. Exemplul de mai jos arată că hrana din această conservă pentru animale de companie expiră în decembrie 2010. După 1 decembrie 2010, conserva nedeschisă de hrană pentru animale de companie ar trebui să fie aruncată.

Amintiţi-vă, hrana pe care o oferiți pisicii sau câinelui este esenţială pentru sănătatea lor, dar unde vă depozitaţi hrana pentru pisică şi câine poate, de asemenea, să facă o mare diferenţă pentru prietenii dvs. cu blăniţă. Ţineţi cont de aceste sfaturi pentru a vă păstra optim stocul de hrană pentru animale de companie.

Print Friendly, PDF & Email

Adaugă un comentariu